Despre noi

cladire informaticaInformatică Feroviară a fost înfiinţată ca societate comercială – filială a Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, prin externalizarea servicilor informatice furnizate de Centrul de Informatică al CFR şi de Oficiile de Calcul ale Regionalelor CFR.

Societatea are sediul social în Bucureşti, strada Gării de Nord, nr. 1, sector 1 şi este înmatriculată la Registrul Comerţului sub Cod Unic de Înregistrare: 14966210, Atribut fiscal: R, Nr. Ordine: J40 / 10636 / 2002.

Informatică Feroviară continuă să furnizeze astfel, cu o experienţă de peste 45 de ani în domeniu, produse software şi servicii informatice pentru sistemul de transport feroviar din România.

MISIUNE

Informatică Feroviară acţionează pentru a-și consolida poziţia ca cel mai important producător din România pentru software de aplicaţie la comandă, „mission critical”, integrator şi furnizor de servicii informatice cu disponibilitate maximă pentru transporturile pe calea ferată.

VALORI

Construim un parteneriat pe termen lung cu fiecare din clienţii noştri.
Căutăm şi aplicăm întotdeauna cele mai bune idei şi practici în domeniu, ori de unde provin.
Percepem schimbarea prin oportunitatea pe care o aduce de a ne dezvolta.
Investim în oameni şi infrastructură
Informatică Feroviară este prezentă pentru clienții săi acolo unde au nevoie, pe tot teritoriul României, de-a lungul reţelei de cale ferată
Informații privind date de contact ale Agențiilor Informatice

CERTIFICĂRI

Informatica Feroviara este certificată conform SR EN ISO 9001:2008

Declaraţia de calitate

PARTENERI

webdesign infofer 25 2Oracle gold
Scroll to Top
Skip to content