• Str. Gării de Nord nr. 1, sector 1 Bucureşti 010855

INFORMATICA FEROVIARĂ

Mersul trenurilor
 

Mersul trenurilor

SERVICII DE APLICAŢIE

Software de aplicație actual

DEZVOLTARE APLICAŢII SOFTWARE

Va oferim servicii de programare de calitate

CONSULTANȚĂ IT

Suport pentru strategiile de investiții IT

SUPORT ȘI MENTENANȚĂ

Serviciul de „help-desk”

SERVICII DE INFRASTRUCTURĂ IT

Datacenter hosting

Produse

IRIS ATLAS-IM

atlas im 600x600Aplicație de programare și analiză a circulației trenurilor, specifică managerului de infrastructură feroviară. Aplicația asigură funcționalitățile necesare programării zilnice, decadice și lunare, respectiv analiza circulației, în conformitate cu instrucțiile și reglementările aplicabile la C.F.R.

XSELL

xsellticketing postfix 600x600Sistemul informatic integrat xSell® realizează automatizarea întregului proces de vânzare a legitimaţiilor de călătorie şi rezervare a locurilor la trenurile de călători şi a proceselor asociate vânzării în departamentele de marketing şi financiar.

OSCAR

oscar pontaj 600x600Acesta este principalul nostru produs pentru managementul Resurselor Umane, asigurând o bază de date unică, pe companie, ce conține datele pentru toți angajații indiferent de locul de desfăşurare a activităţii.

E-CONTRACTE

e contracte 600x600Produsul e-Contracte asigură instrumente IT pentru gestionarea contractelor specifice – clienți și furnizori, precum și pentru gestionarea contractelor de închiriere patrimoniu (clădiri și terenuri).

Soluții integrate

 

Informația urmărește tot: oameni și afaceri în permanentă mișcare și adaptare. Informația cu valoare pentru business înseamnă soluții potrivite, serviciu continuu și adaptabilitate – informație în mișcare pentru o lume în mișcare.

 

Citește mai mult

Clienţi

Informații trafic feroviar

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații.

Sugestii și propuneri

Aici puteţi să ne transmiteţi sugestii pentru îmbunătăţirea activităţii sau reclamaţii privind funcţionarea site-ului.
Pentru informații privind mersul trenurilor de călători, condiții și facilități de transport sau pentru solicitări de îmbunătățire a serviciilor de transport feroviar de călători, vă rugăm sa vă adresați Operatorilor Feroviari - Călători. 
Informatica Feroviară NU OPEREAZĂ TRENURI.