• Str. Gării de Nord nr. 1, sector 1 Bucureşti 010855

Sisteme și aplicații

TraficAlert

TraficAlert

Aplicație pentru evidența perturbărilor de trafic, care să permită culegerea de date privind situațiile generatoare de întreruperi / limitări de trafic feroviar, reprezentarea grafică pe hartă a perturbărilor, pe categorii, obținerea de rapoarte specifice pentru managementul operativ al traficului feroviar.
Funcţionalitate
traficalertPermite inregistrarea perturbarilor de trafic si reprezentarea pe harta a acestora pe categorii si cauze. Aplicaţia poate fi accesată prin intermediul unui browser Web, din interiorul reţelei Rentrad. Datele sunt stocate într-o baza de date central (Oracle). Interfata grafica acceseaza un server GIS cu datele geografice, precum si baza de date cu perturbari (realizata cu Microsoft SilverLight).

Date

13 Iunie 2018

Tags

Circulație trenuri

Informații trafic feroviar

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații.

Sugestii și propuneri

Aici puteţi să ne transmiteţi sugestii pentru îmbunătăţirea activităţii sau reclamaţii privind funcţionarea site-ului.
Pentru informații privind mersul trenurilor de călători, condiții și facilități de transport sau pentru solicitări de îmbunătățire a serviciilor de transport feroviar de călători, vă rugăm sa vă adresați Operatorilor Feroviari - Călători. 
Informatica Feroviară NU OPEREAZĂ TRENURI.