• Str. Gării de Nord nr. 1, sector 1 Bucureşti 010855

Cariere

Anunțuri de angajare

Informatică Feroviară SA este lider în România pe piaţa de soluţii şi servicii informatice pentru transportul feroviar.Acest lucru a fost posibil datorită echipei de profesionişti, pasionați de cale ferată și IT, competenți și care au contribuit cu pasiune pentru excelenţă, competenţă şi colegialitate la informatizarea sistemului de transport feroviar din ţara noastră.
Noi, membrii acestei echipe, credem că oamenii sunt cei mai importanţi. Informatică Feroviară funcţionează prin creativitatea şi dedicarea fiecărui angajat.
Este un lucru extraordinar să faci parte din această echipă care scrie istorie în fiecare zi. Fiecare din colegii noştrii îşi pune amprenta asupra unui sistem complex de programe şi servicii care modernizează transportul de călători şi marfă pe cale ferată. 

 

OPORTUNITĂŢI DE ANGAJARE

Operator suport tehnic pentru servicii de comunicații electronice la Departamentul Servicii Infrastructură IT - Sediul Central București

Analist la Departamentul Servicii Infrastructură IT - Compartimentul Service-Desk - Sediul Central București

Administrator de rețea de calculatoare la Agenția de Informatică București și la Departamentul Servicii Infrastructură IT - Sediul Central București

Administrator baze de date la Departamentul Dezvoltare Software - Sediul Central București

Inginer de sistem în informatică - Agenția de Informatică Timișoara

Administrator de rețea de calculatoare - Agenția de Informatică Constanța

Inginer de sistem software la Departamentul Servicii Infrastructură IT - Sediul Central București

 

Contact

http://www.infofer.ro

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Companie

Informații trafic feroviar

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații.

Sugestii și propuneri

Aici puteţi să ne transmiteţi sugestii pentru îmbunătăţirea activităţii sau reclamaţii privind funcţionarea site-ului.
Pentru informații privind mersul trenurilor de călători, condiții și facilități de transport sau pentru solicitări de îmbunătățire a serviciilor de transport feroviar de călători, vă rugăm sa vă adresați Operatorilor Feroviari - Călători. 
Informatica Feroviară NU OPEREAZĂ TRENURI.