Mersul trenurilor - România

Sugestii şi propuneri

 Pentru a ne transmite sugestii sau propuneri pentru îmbunătăţirea activităţii noastre vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Informaţii trafic feroviar

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații.

Operatori Feroviari de Calatori

Informatică Feroviară SA este lider în România pe piaţa de soluţii şi servicii informatice pentru transportul feroviar. 

Acest lucru a fost posibil datorită echipei de profesionişti, pasionați de cale ferată și IT, competenți și care au contribuit cu pasiune pentru excelenţă, competenţă şi colegialitate la informatizarea sistemului de transport feroviar din ţara noastră.

Noi, membrii acestei echipe, credem că oamenii sunt cei mai importanţi. Informatică Feroviară funcţionează prin creativitatea şi dedicarea fiecărui angajat. 

Este un lucru extraordinar să faci parte din această echipă care scrie istorie în fiecare zi. Fiecare din colegii noştrii îşi pune amprenta asupra unui sistem complex de programe şi servicii care modernizează transportul de călători şi marfă pe cale ferată.

OPORTUNITĂŢI DE ANGAJARE

 

ADMINISTRATOR BAZE DE DATE

 

INGINER DE SISTEM ÎN INFORMATICĂ

 

PROGRAMATOR

 

 

 

 Contact

 http://www.infofer.ro

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Mail