Mersul trenurilor - România

Sugestii şi propuneri

 Pentru a ne transmite sugestii sau propuneri pentru îmbunătăţirea activităţii noastre vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Informaţii trafic feroviar

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații.

Operatori Feroviari de Calatori

SOLUŢII PENTRU UN MANAGEMENT EFICIENT AL INFRASTRUCTURII FEROVIARE

Un pachet de aplicații software realizate în arhitectură client-server, centrate pe procese de business specifice companiilor ce administrează infrastructura de transport feroviar.

Pentru a-și putea desfășura activitatea, atât operatorii de transport feroviar cât şi administratorii / managerii de infrastructură au nevoie constant de informaţii actualizate cu privire la starea infrastructurii. De la evidenţa elementelor componente (linii, staţii, poduri, macaze, etc.), a deranjamentelor și a punctelor periculoase, a accidentelor sau a altor incidente feroviare, soluţiile dezvoltate de Informatică Feroviară răspund complet nevoilor imediate de managementul infrastructurii feroviare.

Experţii noştri au identificat de-a lungul timpului problemele cu care se confruntă specialiștii, nevoia lor de informaţii și, cel mai important, modul optim de prezentare al acestor informaţii. Acum utilizatorul final al soluţiilor — angajatul din faţa calculatorului— poate vedea, detaliat sau centralizat în rapoarte, elementele de infrastructură de care este interesat și poate acţiona imediat în sensul eficientizării activităţii monitorizate.

Pachetul de soluţii integrate de management al infrastructurii feroviare oferit de Informatică Feroviară este parte a Sistemului Integrat „IRIS” și include funcţionalităţi pentru:

 

  • Evidenţa elementelor de infrastructură feroviară și de gestiune a lucrărilor de întreţinere
  • Evidenţa deranjamentelor, a punctelor periculoase, a restricţiilor de viteză, a deșeurilor 
  • Urmărirea activităţii maşinilor grele de cale pe şantierele de lucrări, cu înregistrarea operaţiilor executate şi a timpilor de imobilizare, pe cauze
  • Evidenţa accidentelor—incidentelor pe calea ferată 

 

Pentru mai multe informaţii privind soluția integrată de management al infrastructurii feroviare ne puteţi trimite un e-mail >AICI<